Γεννήθηκα στον Πειραιά από δύο υπέροχους γονείς Πειραιώτες που μαζί με την δίδυμη αδελφή μου μας μεγάλωσαν με πολύ αγάπη & προστασία. Γαλουχηθήκαμε με ηθικές αξίες για αγάπη, σεβασμό & βοήθεια προς τον συνάνθρωπό μας.

Επειδή πολλοί γνώριζαν την οικογένειά μου θα προαναφερθώ σε αυτήν και ιδιαίτερα στον πατέρα μου, Δημήτρη (Τάκη) Πασαλάρη, ο οποίος ήταν γνωστός επιχειρηματίας της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης (συνιδρυτής των ναυπηγείων Χαλκίδας & μετέπειτα ιδρυτής του εργοστασίου «ΠΡΩΤΕΥΣ» Γεν. Επισκ. Πλοίων)…από τον οποίο βοηθήθηκαν πολλές εργατικές οικογένειες.

Εγώ δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στον εμπορικό τομέα φτιάχνοντας την δική μου επιχείρηση (Σαλόνι Μόδας με δερμάτινα & επώνυμα γυναικεία ενδύματα με εισαγωγές & δικές μου από Ιταλία, Νέα Υόρκη & Ισπανία)…την οποία λειτούργησα 18 χρόνια.

Είμαι μητέρα δύο αξιόλογων παιδιών που είναι υπόδειγμα σεβασμού, αξιοπρέπειας, τιμιότητας & εργατικότητας.

Με γνώμονα την αγάπη μου για τον Πειραιά, την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω & είναι κομμάτι της ζωής μου, διαπιστώνω, με μεγάλη λύπη, ότι καθημερινά φθίνει & γίνεται ολοένα & χειρότερη χάνοντας την ταυτότητα & την ομορφιά της. Αυτό μου έδωσε το κίνητρο να συμμετέχω ως Υπ. Δημ. Σύμβουλος στον αγώνα με τον Υπ. Δήμαρχο Πειραιά Νίκο Βλαχάκο. Τον ευχαριστώ που με τίμησε & με εμπιστεύτηκε να γίνουμε συνοδοιπόροι για την αναγέννηση του Πειραιά μας σε μία Πόλη Πρότυπο.

Δεσμεύομαι να υποστηρίξω & να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στις προσπάθειες για:

  • Την καθαριότητα που αξίζει η πόλη μας
  • Την αντιμετώπιση της καθημερινότητας
  • Ενίσχυση της αστυνόμευσης για την παραβατικότητα & εγκληματικότητα για να αισθανόμαστε ασφαλείς στην πόλη μας
  • Ιδιαίτερη μέριμνα στην Τρίτη ηλικία & στις ευπαθείς ομάδες (Α.Μ.Ε.Α., άπορους, άστεγους)
  • Ουσιαστική αντιμετώπιση της κακοποίησης των αδέσποτων ζώων και τη φροντίδα τους
  • Απαραιτήτως χώροι στάθμευσης για να αποσυμφορηθεί το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί
  • Ευαισθητοποιημένη (σαν έμπορος) από την εμπορική κρίση & την ανεργία θα δώσω επιτακτική στήριξη στον εμπορικό τομέα.

 

Για την επίτευξη των στόχων μου απευθύνομαι σε εσάς να με υποστηρίξετε & να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας & υπόσχομαι να τιμήσω την επιλογή σας στο πρόσωπό μου & να εργαστώ με αφοσίωση & αμείωτο πάθος για το καλύτερο της πόλης μας, της καρδιάς μας τον Πειραιά!