Γεννήθηκα στον Πειραιά, όπου και κατοικώ μόνιμα (Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ), κατάγομαι από το νησί της Καρπάθου και είμαι πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασα στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών και κατά την αποφοίτηση μου  βραβεύτηκα  από την Ελληνοαμερικανική  Οργάνωση A.H.E.P.A. (American Hellenic Education Progressive Association). Kατά τη διάρκεια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μου συμμετείχα ενεργά στη δημιουργία πρότυπης ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ στο χωριό Ανθοχώριον Βοιωτίας, για την οποία και έλαβα τιμητικό έπαινο. Μετά από επιτυχείς εισαγωγικές εξετάσεις εισήχθηκα στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ όπου και αποφοίτησα με βαθμό Άριστα. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου, μετείχα σε αφιλοκερδείς ανθρωπιστικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Κατά τη θητεία μου ως Αγροτικός Ιατρός στο Περιφερικό Ιατρείο Δροσιάς Μυλοποτάμου Κρήτης συνέβαλα ενεργά στην αναβάθμιση του τόσο σε κτηριακό όσο και ιατρικό εξοπλισμό σε συνεργασία με την Νομαρχία Ρέθυμνου, έργο για το οποίο έλαβα τιμητικό έπαινο. Η αγάπη μου για την Πόλη μας με έφερε ειδικευόμενο Παθολογίας στο ΓΝΠ «Τζάνειο» όπου εκπαιδεύτηκα δίπλα σε μεγάλους δασκάλους. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας μου ανακηρύχθηκα Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τον βαθμό “Άριστα”. Στη συνέχεια εξειδικεύθηκα στο Σακχαρώδη Διαβήτη στο Διαβητολογικό Κέντρο της Α’  Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Λαϊκό Νοσοκομείο) με ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον στον τομέα “Διαβητικό Πόδι”. Έκτοτε υπηρετώ, αρχικά με το βαθμό του Επιμελητή και στη συνέχεια του Διευθυντή, στο  ΓΝΠ «Τζάνειο» όπου συμμετέχω ενεργά στην εκπαίδευση των νέων γιατρών καθώς και στο ερευνητικό έργο του Τμήματος μου.

Είμαι υπεύθυνος στο Ιατρείο “Διαβητικό Πόδι” του  ΓΝΠ «Τζάνειο», μοναδικό σε όλη την Β΄ Υ.Π.Ε., πρωταρχικός σκοπός του οποίου  είναι η πρόληψη των ακρωτηριασμών  των κάτω άκρων των ατόμων με διαβήτη και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Έχω σημαντικό αριθμό διαλέξεων, συμμετοχή σε πολυκεντρικές μελέτες και εργασιών δημοσιευμένων σε Ελληνικά και ξένα έγκριτα επιστημονικά ιατρικά περιοδικά και αντίστοιχα  συνέδρια. Είμαι Συντονιστής εκπαίδευσης των Γενικών Ιατρών του ΓΝΠ «Τζάνειο» τα τελευταία 25 χρόνια. Διατέλεσα Γενικός Γραμματέας και Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας. Πρόσφατα οι συνάδελφοι μου στο Νοσοκομείο μας με τίμησαν με την εκλογή μου στην 5μελη επιτροπή του συνδυκαλιστικού οργάνου (ΕΙΝΑΠ). Συμμετέχω ενεργά στις δραστηριότητες του Συλλόγου Διαβητικών Πειραιά τόσο στην Πόλη μας όσο και στην περιφέρεια.

Θέτω την υποψηφιότητά μου στην διάθεση των συμπολιτών μου Πειραιωτών.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος

Διευθυντής ΕΣΥ, Α΄Παθολογικό Τμήμα & Διαβητολογικό Κέντρο  ΓΝΠ «Τζάνειο»

Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών