✓ Γεννήθηκα το 1956,στο Αγροτικό Χωριό, Αγία Ελένη Τροιζηνίας Πειραιώς, με βαθύτερες ρίζες από Άγιο Πέτρο και Τσακωνιά Κυνουρίας. 

✓Αποφοίτησα από το Εξατάξιο Γυμνάσιο Λυγουριού Αργολίδος.

 ✓Το 1974 κατετάγην στην Σχολή Ενωμοταρχών Ελληνικής Χωροφυλακής. 

✓Είμαι Πτυχιούχος Α.Ε.Ι. (Απόφοιτος Σχολής Ανθυπομοιραρχών το 1980)

 ✓Επί 35 Συναπτά έτη, προσέφερα τίς Υπηρεσίες μου στο Κοινωνικό Σύνολο και μάλιστα κυρίως από την Θέση του Διοικητού, με Πολλές Επιτυχίες, Ηθικές Αμοιβές και Διακρίσεις, όπως : Δίπλωμα Ταξιάρχη του Φοίνικα, Μετάλλια Αστυνομικής Αξίας , Ευδοκίμου Διοικήσεως ,κ.α.

 2. ΛΟΙΠΈΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 ✓ Μετά την Αποστρατεία μου, με τον Βαθμό του Υποστράτηγου, παράλληλα με την Αγροτική μου Ενασχόληση, με τα Βιολογικά μου Ελαιόδενδρα και την δραστηριότητα μου σε Πολλούς Συλλόγους και Ενώσεις, όπως Μέλλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας, Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά, κ.α., ασχολήθηκα και με την Πολιτική και τα Κοινά, όπως :

 ✓Συνεργάτης (Άμισθος) των τ. Υπουργών ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΥ, ΚΑΣΣΙΜΗ ,ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και υπήρξα Υποψήφιος Βουλευτής το 2009,2012 και 2015.

 ✓Υπήρξα Πρόεδρος Τ.Ο.Ν.Δ. Αγίου Στεφάνου Αττικής και Μέλος ΝΟΔΕ ΝΔ Βορειοανατολικής Αττικής. 

✓Υπήρξα Σύνεδρος Ν.Δ. 

✓Υπήρξα Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕΙΡΑΙΆ, με τον Βασίλη ΚΙΚΙΛΙΑ. 

✓ Τυγχάνω Δημότης ΠΕΙΡΑΙΆ. 

3. Φίλες και Φίλοι μου, Αγαπητοί Πειραιώτες 

 ✓Δραστηριοποιούμενος και ζώντας, επί σειρά ετών, στον ΠΕΙΡΑΙΆ μας, με Εφόδια την Πείρα μου στην Διοίκηση ,την Πολιτική ,την Αυτοδιοίκηση, την Εφαρμογή των Νόμων, την Δίψα μου για Δημιουργία και Προσφορά στο Κοινωνικό Σύνολο και την Εκτίμηση μου, στο Πρόσωπο του Υποψηφίου Δημάρχου του Συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΆΣ ΠΌΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, του Πετυχημένου Γιατρού μας, του Νίκου ΒΛΑΧΆΚΟΥ, Ανθρώπου , με ξεχωριστό Πολιτικό Ήθος, Εντιμότητα και Εμπειρία στην Πολιτική και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας βαθιά Συναίσθηση του Ονόματος που φέρει και τιμά την Μνήμη του Ήρωα Αδελφού του, Αντιναύαρχος Παναγιώτη ΒΛΑΧΆΚΟΥ, Αποδέχθηκα την Τιμητική για Μένα Πρόταση, να Συμμετέχω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Συνδυασμό του. 

4. Πειραιώτισσες και Πειραιώτες : Με τον ΣΤΑΥΡΟ Προτίμησης σας, θα μου δώσετε την ΔΎΝΑΜΗ να αγωνιστώ, για έναν Όμορφο ΠΕΙΡΑΙΑ με Προοπτική, για Εμάς, τα Παιδιά μας και τις Επόμενες Γενιές, εξασφαλίζοντας τίς Αρχές και Αξίες, όπως η ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ, ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΏΝ, ΥΓΕΊΑ , ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ , ΑΝΆΠΤΥΞΗ, ΥΠΟΔΟΜΈΣ , κ.α. 

Σας ευχαριστώ πολύ 

Με εκτίμηση ΠΈΤΡΟΣ ΜΟΥΓΙΟΣ Υποστράτηγος ε.α. 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΆΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ.