Λίγα λόγια για μένα

 

Γεννήθηκα το 1978 στον Πειραιά, όπου μεγάλωσα και κατοικώ έως σήμερα. Η καταγωγή μου είναι από την Μάνη, και είμαι κόρη του Βασιλείου Ξιφαρά και της Σκουτελάκου Σταυρούλας το γένος Κάρλε.

Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Κλεωνάκο και έχω δύο παιδιά την Χρυσή και τον Λεωνίδα.

Είμαι απόφοιτος του Saint George College με ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Από το 1998 έως και το 2004 δραστηριοποιήθηκα στον ιδιωτικό τομέα σε Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων και συγκεκριμένα σε επίπεδο ένταξης και υλοποίησης έργων Συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επίσης διετέλεσα Υπεύθυνη Προσωπικού σε εταιρεία παροχής Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών.

Είμαι εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος στην Ε δημοτική κοινότητα Πειραιά.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμε ως ελεύθερος επαγγελματίας σε επιχείρηση εστίασης (ART CAFÉ) στα Μανιάτικα του Πειραιά.

 

Λίγα λόγια από μενα

Η επιθυμία μου για την ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από την ανάγκη μου για προσφορά, την αγάπη μου για τον Πειραιά μας, για τους ανθρώπους που ζουν ή προσεγγίζουν την πόλη μας, την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, διαμένω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, την πόλη που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Γνωρίζοντας τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο δήμος μας πρέπει να σεβαστούμε τους συμπολίτες μας και κυρίως τους εαυτούς μας και να δράσουμε, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας καλύτερα. Είναι πιο ωφέλιμο από την αποχή και την κριτική μόνο. Θέλω να συμβάλω και να βοηθήσω όσο μπορώ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα να δεις κάποιον να χαμογελά και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλει και εσύ γι’ αυτό.

Πράγματα αυτονόητα που όμως λείπουν, πράγματα που όλοι επιθυμούμε και θέλουμε, που θα κάνουν την καθημερινότητα μας στον Πειραιά, πιο όμορφη, εύκολη, ασφαλή. Μια πόλη για παιδιά, νέους, επαγγελματίες και οικογένειες, με χώρους πρασίνου, πολιτισμού και αθλητικών εγκαταστάσεων. Μια πόλη ζωντανή με ενεργή ζωή που θα σου αρέσει να ζεις. Για έναν Πειραιά Πόλη Πρότυπο.

Ειλικρινά

Ξιφαρά Αγγελική