ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΛΙΤΣΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Ποια είμαι
Οικονομολόγος πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου της Αθήνας και κάτοχος Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα Χρηματοοικονομικά του Πανεπιστημίου του Έσσεξ στην Αγγλία.

Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και Υπότροφος του Προγράμματος Φουλμπράιτ.

Γνωρίζω άριστα Αγγλικά, Γαλλικά (Αριστούχος απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne d’ Arc Πειραιά) και  Ισπανικά. Πιστοποιημένη εκτιμήτρια ακινήτων.

Έχω εργασιακή εμπειρία στoν Όμιλο της ΑΤΕbank-Πειραιώς (διαχείριση έργων και ακινήτων, εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών, αξιολόγηση επιχειρηματικών δανείων), στο Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στη ΔΕΗ και σε Ιδιωτικές Εταιρείες.

Σήμερα ασχολούμαι ως σύμβουλος και αξιολογήτρια επιχειρηματικών και κοινοτικών προγραμμάτων και ως εκπαιδευτικός σε θέματα οικονομικών στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Είμαι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης μαθήτριας της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

Η μέχρι τώρα κοινωνική μου δραστηριότητα
Η αγάπη μου για τα παιδιά με ώθησε να κατέχω επί σειρά ετών θέσεις ευθύνης στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne dArc και τώρα της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Έχω διατελέσει υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ελληνογαλλικών Σχολείων.
Γιατί να με ψηφίσεις για Δημοτική Σύμβουλο;
Είμαι τρίτης γενιάς Πειραιώτισσα και θέλω να προσφέρω στο δήμο που γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω με έμφαση σε θέματα Παιδείας, Πρασίνου, Κυκλοφοριακού και Στάθμευσης.
Γιατί είμαι υποψήφια  με τον  Ν. Βλαχάκο  «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»;
Ø  Ο Νικόλαος Βλαχάκος είναι πραγματικός Πειραιώτης

Ø  Είναι γιατρός επιστήμονας προβεβλημένο μέλος της κοινωνίας του Πειραιά

Ø  Είναι αδιαμφισβήτητης ηθικής ακεραιότητας που θέλει και μπορεί να προσφέρει στην Πόλη μας

 

Ας δώσουμε επιτέλους τον Πειραιά στους Πειραιώτες που αξίζουν!