Πολλοί που γνωρίζουν την πορεία μου τόσο την επαγγελματική , όσο και την κοινωνική και πολιτική, αναρωτιούνται γιατί αποφάσισα τώρα , να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ΝΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΟ .
Η απάντηση είναι πολύ εύκολη .

Επειδή είναι αρχή του να είμαι χρήσιμος και αποτελεσματικός ενώ η μέχρι σήμερα πορεία του τον έχει εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα προσόντα .

Με τον ΝΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΟ λοιπόν και μαζί με άξιους συμπολίτες μου ο καθένας με τα δικά του όνειρα για τον ΠΕΙΡΑΙΑ μας ενωμένοι ξεκινάμε και ελπίζουμε με όλους εσάς του πολίτες του ΠΕΙΡΑΙΑ να δημιουργήσουμε έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ με ισχυρά αντικρίσματα στο ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο στερέωμα τόσο λόγο της γεωγραφικής  του θέσης όσο και του φυσικού του  κάλους με δυνατότητες ανάπτυξης από την επιχειρηματικότητα μέχρι τον πολιτισμό .

Στον συνδυασμό μας έχουμε ορθολογικές και αληθινές πολιτικές , εφαρμόσιμες για την πόλη που γεννηθήκαμε  μεγαλώσαμε ζούμε και δραστηριοποιούμαστε .
Στις γειτονιές αυτές που είναι οι φίλοι μας , οι συγγενείς μας , οι άνθρωποι με τους οποίους χρόνια τώρα πορευόμαστε μαζί και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα γνωρίζοντας  πολύ καλά όλοι μας ότι ο Πειραιάς χρειάζεται δουλειά, αφοσίωση, πάθος και αγάπη . Γεννήθηκα και ζω στον Πειραιά  είμαι σύμβουλος επικοινωνίας , διετέλεσα γ.γ.ΟΝΝΕΔ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, αντιπρόεδρος νοδε ΟΝΝΕΔ Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ ενώ δραστηριοποιούμαι στους συλλόγους της ιδιαίτερης πατρίδας μου  << ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΛΙΩΝ >> & << ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ >> .

Email: antoniavichou@yahoo.gr

Facebook: antonia vichou