Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1979, μεγάλωσα, ανδρώθηκα και μένω  στον Πειραιά, την πόλη της καρδιάς μου. Όλες τις μεγάλες στιγμές της ζωής μου τις έζησα στον Πειραιά.

 Η πρόωρή μου ενασχόληση με την ναυτιλία με έκανε να αγαπήσω τον κλάδο εκείνο που δίνει πνοή ζωής τόσο στον Πειραιά μας όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αυτό με οδήγησε, αφού έλαβα το απολυτήριό μου από το “Μιχαλοπούλειο”  γυμνάσιο και  λύκειο, να συνεχίσω τις  σπουδές μου στον τομέα των  Ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Αποφοίτησα το 2002 από το  BCA College / London Guildhall University ενώ παράλληλα από το πρώτο έτος εργαζόμουν με πλήρη απασχόληση σε ναυτιλιακές εταιρείες.

Εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία το 2004 όπου και απολύθηκα από το Πολεμικό Ναυτικό αφού υπηρέτησα ενεργά 13 μήνες πάνω σε ναρκαλιευτικό – ναρκοθετικό πλοίο.

Από το 2005 έως σήμερα δραστηριοποιούμαι  επαγγελματικά στο Ναυτιλιακό κομμάτι ως Ναυλομεσίτης  και Ναυτιλιακός Σύμβουλος.

Η μεγάλη αγάπη μου για τον Πειραιά με οδήγησε από το 2015 και εντεύθεν να αναλάβω οικειοθελώς τις Ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου 1953 (Α.Ε.Χ)  όπου σήμερα έχω την τιμή να εκτελώ  χρέη Προέδρου παμψηφεί εκλεγμένος από το ΔΣ. Ήταν πάντοτε άκρατή μου πεποίθηση ότι ο αθλητισμός αποτελεί μία σημαντική διέξοδο για τα μικρά παιδιά εφοδιάζοντάς τα με τις βάσεις εκείνες που είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη μίας υγιούς προσωπικότητας.  

Η μεγαλύτερή μου αδυναμία όμως είναι η οικογένεια που έχω δημιουργήσει με την γυναίκα μου Βέρα. Με την σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι από το 2008 και έχουμε αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα αγοράκια, τον Θάνο και τον Τάσο όπου διαβιούμε όλοι μαζί στο Χατζηκυριάκειο του Πειραιά.