Ονοματεπώνυμο   Μουσελής Νικόλαος του Ποθητού

Επάγγελμα       ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Σπουδές         Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΑΣ Tμήμα ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ προπτυχιακός – ΑΚΤΟ Τμήμα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού προπτυχιακός – κάτοχος ECDL – Πιστοποιημένος Σύμβουλος από την ΤΤΕ επί ασφαλιστικών θεμάτων.

 

Είμαι έγγαμος πατέρας δυο τέκνων 10 και 13 ετών.

 

Υπηρέτησα την θητεία μου ως έφεδρος ΥΠΑΞ/ΚΟΣ ( ΠΖ ) με ειδικότητα τα βαρέα όπλα – πολυβόλα (ΚΕΒΟΠ)στο Μεσολόγγι την Αλεξανδρούπολη και την Αθήνα.Κατά την κρίση των Ίμια υπηρέτησα ως αρχηγός στοιχείου 0,50 στον ποταμό Έβρο.

 

Είμαι Γενικός Γραμματέας της ΝΟΔΕ-ΝΔ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ Κ ΝΗΣΩΝ &

Μέλος του Δ.Σ της ΕΚΟ-ΝΔ Τραπεζών.

 

Έχω διατελέσει :

Πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων

Σύμβουλος Δήμου Πειραιά Α΄ Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά 1998-2002.

Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού της Νομαρχίας Πειραιά.

Πρόεδρος της 7ης Σχολικής επιτροπής Πειραιά.

Μέλος του Δ.Σ της Παμπροσφυγικής Ένωσης Πειραιά επί σειρά ετών.

Μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος επί σειρά ετών.

Μέλος του Δ.Σ της ΔΕΠΑΠ.

Εκλεγμένος στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών και την ΟΤΟΕ από το 1999 έως το 2017 ως εκπρόσωπος των συναδέλφων μου.

 

Ασχολήθηκα επαγγελματικά, στο τομέα του τουρισμού κατά το διάστημα 1988-96 στις κορυφαίες επιχειρήσεις  του κλάδου GRIFFIN TRV & ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε. και από τον Ιούλιο του 1997 μέχρι σήμερα εργάζομαι στην alpha bank.

 

Έχω αναπτύξει έντονη κοινωνική, αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα, με συνεχή έκδοση ενημερωτικών φυλλαδίων, εφημερίδων, συμμετοχή σε κινήματα ειρήνης, ΚΙΠΑΕΑ και συλλόγους για τη προστασία του περιβάλλοντος και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη δημιουργία εκδηλώσεων για καυτά θέματα της Νεολαίας, ΑΝΕΡΓIΑ – ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ – ΕΙΡΗΝΗ – ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ κ’ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΙΣΟΤΗΤΑΣ δωρεά οργάνων, αιμοδοσία, κ.α.

 

Θεωρώ πολύ σπουδαίο γεγονός στο πλαίσιο της Ιστορικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς το γεγονός της πραγματοποίησης κατά το παρελθόν δύο πετυχημένων εκθέσεων φωτογραφίας με Θέματα:

α) ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ – ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ .β) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ στο ξενοδοχείο SAVOY στον Πειραιά, καθώς επίσης και την έκδοση ειδικού φωτογραφικού Λευκώματος στο πλαίσιο του Γ. Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ  για τα νεοκλασικά της Πρωτεύουσας που αφήνονται στην αδιαφορία της Πολιτείας και κινδυνεύουν με κατάρρευση.

 

Τέλος ασχολήθηκα με τον αθλητισμό ως αθλητής της Πάλης από το 1981-89 ως αθλητής της σκοποβολής από το 1998 έως και το 2015.