ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΛΑΒΡΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6944711494 – ΕΡΓ. 2104114335

Ε-ΜΑΙL:    jkalavros@msn.comkalavrosj@gmail.com

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ/ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ Ή ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ  ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΞΑ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ν.Δ. ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ Ν.Δ. ΑΝΩ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ Ν.Δ.  ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ Κ.Ε.Τ.Α. (ΚΕΝΤΡΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ) ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Κ.Ε.Τ.Α. ΗΤΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΕΡΓΑΣΤΕΙ &΄ ΣΤΗΝ Ν.Δ., ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ  ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1990 – 1993 ΗΜΟΥΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Δ.Α.Κ.Ε. ΕΚΤΑΚΤΩΝ Ο.Δ.Ι.Ε. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ Ν.Δ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ -ΧΟΜΠΥ

ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

 

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το όραμά μου για την πόλη του Πειραιά, την πόλη δηλαδή που ζω και εργάζομαι, είναι να αποκτήσει ταυτότητα αρχιτεκτονική και αυτό επιτυγχάνετε , με το να επισκευαστούν τα παλιά νεοκλασικά κτίρια και να αναδειχθούν τα ιστορικά  μνημεία της. Να αξιοποιηθούν οι ελεύθεροι χώροι σε χώρους πράσινου, χώρους ευεξίας και αθλήσεις των δημοτών και όχι μόνο. Αυτό θα επιφέρει σύσφιξη των σχέσεων των κατοίκων του δήμου μας και αύξηση της  κοινωνικότητάς τους.

Επίσης η ύπαρξη ενός τομέα με σκοπό την συλλογή και προστασία των αδέσποτων ζώων του δήμου,  θα αποτελούσε ένα βήμα σημαντικό για την βελτίωση της  καθαριότητας της πόλης και της ευαισθησίας των κατοίκων της.