Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984 και ζω στον Πειραιά.Έχω καταγωγή από τον Άγιο Κυπριανό της Ανατολικής Μάνης. Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το 2008 και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA in Tourism Management του Πανεπιστημίου Πειραιώς από το 2017. Από την αρχή της καριέρας μου και για περισσότερα από 10 χρόνια εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός με έδρα το Νέο Φάληρο του Πειραιά. Από το 2015 μέχρι σήμερα είμαι πραγματογνώμονας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ από το 2017 είμαι εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς. Συνδικαλιστικά η διαδρομή μου ξεκίνησε από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ της οποίας υπήρξα μέλος από το 2003 έως το 2008. Υπήρξα μέλος του συμβουλίου σχολής από το 2005 έως το 2007. Ήμουν εκλεγμένο μέλος της κεντρικής επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ για το διάστημα 2010-2013. Το ίδιο διάστημα διετέλεσα γενικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Νέου Φαλήρου . Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκα κοινοτικός σύμβουλος της Γ δημοτικής κοινότητας Πειραιά με το συνδυασμό << Μας Ενώνει ο Πειραιάς>>. Διετέλεσα πρόεδρος της Γ δημοτικής κοινότητας για τα έτη 2011,2012. Το Νοέμβριο του 2013 εκλέχθηκα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων όπου επανεκλέχθηκα το 2016 και παραμένω έως σήμερα.

Ως ενεργός πολίτης της πόλης που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και με κύριο γνώμονα τις αξίες και τις αρχές μου, δε θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά , Νίκου Βλαχάκου.

Συντάσσομαι στο πλευρό του και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Πειραιάς Πόλη Πρότυπο” ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ζητώ τη στήριξή σας για να αποκτήσει η αυτοδιοίκηση, άτομα που θα έχουν ως σκοπό να κάνουν τον Πειραιά μια πόλη καλύτερη από αυτή που παρέλαβαν.

Μια πόλη που θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.